Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst

ALLE AKTIVITETER

NATUROPPLEVELSER I SIRDAL, NORGE

OPPLEVELSER I SIRDAL


Aktiviteter, eventyr, historiefortelling og avslapning. Dette er fire pilarer for Sirdal’s suksess. Vi ønsker deg velkommen til å dele flotte opplevelser, sommer som vinter.

La deg begeistre når hundene gyver løs over hvite vidder. Finn roen i den fullstendige stillheten du møter på fjellet. Bli med på spennende opplevelser, alt tilpasset og tilrettelagt ditt nivå og dine ønsker. Etter dagens aktiviteter anbefaler vi vår villmarksspa. Å synke ned i varme badestamper under stjernehimmelen er en perfekt avrunding på en eventyrlig dag. Hundekjøring er forresten et tilbud også på sommerstid.

Sommeren byr på padleturer på stille fjellvann, bueskyting, leirdueskyting, riding og et spenn av ulike teambuildingsaktiviteter. Eller du kan nyte en dag med sjelefred og fiskestang. På høsten kan vi tilby opplæring i rypejakt i spennende terreng, med dyktige fuglehunder.

Vi er stolte av røttene våre og de små historiene som er vevd inn i en større sammenheng. Kulturformidling ligger i vårt hjerte og om du vil lytte, deler vi gjerne historiene med deg.

Velkommen til en aktiv og opplevelsesrik tid i Sirdal! Vi gleder oss til å være ditt vertskap!

Ta en kikk i menyen under sommer- og vinteraktiviteter for detaljerte aktivitetstilbud.

VINTERAKTIVITETER

OVERNATTING

SOMMERAKTIVITETER

HØSTAKTIVITETER

VÅRE AKTIVITETER