Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst

SIRDAL HUSKYFARM

EKTE NATUROPPLEVELSER I SØR-NORGE

SIRDAL HUSKYFARM

EKTE NATUROPPLEVELSER I SØR-NORGE

SIRDAL HUSKYFARM

EKTE NATUROPPLEVELSER I SØR-NORGE

SIRDAL HUSKYFARM

EKTE NATUROPPLEVELSER I SØR-NORGE

SIRDAL HUSKYFARM

EKTE NATUROPPLEVELSER I SØR-NORGE

SIRDAL HUSKYFARM

EKTE NATUROPPLEVELSER I SØR-NORGE

VELKOMMEN TIL SIRDAL HUSKYFARM!


Sirdal Huskyfarm skaper ekte opplevelser gjennom historie, mennesker og natur. For oss er det viktig å vise gjestene våre verdien av urørt natur, formidle den lokale historien og legge til rette for meningsfull lek og moro mellom mennesker og dyr. Vi tilbyr huskyopplevelser og teambuilding for bedrifter – samt aktiviteter for familier, ulike grupper og skoleklasser.

Aktiviteter og naturopplevelser, historieformidling og kultur. Dette går hånd i hånd i Sirdal. Vi inviterer deg til å ta del i de gode opplevelsene, sommer som vinter.

“Livet er ingen lek – men det er viktig å leke i livet” – Arne Næss

VELG OPPLEVELSE!

HISTORIEN OM SIRDAL

HISTORIEN OM SIRDAL
USJENERTE NATUROPPLEVELSER


Sirdal ligger vest i Agder fylke, helt på grensa til Rogaland. Med drøyt 1800 innbyggere og 1500 kvadratkilometer er det god plass! Europas sørligste villreinstamme trives også her og er en av årsakene til at Sirdal er del av Norges nest største verneområde – Setesdal Vesthei, Ryfylke- og Frafjordheiane (SVR) som du kan lese mer om her.

Fra gammelt av var Sirdal en isolert og fattig kommune. Men området har alltid vært rikt på natur og usminket skjønnhet. Når noe av denne naturen ble temmet gjennom vannkraftproduksjon har det selvsagt også dryppet litt på kommunen. Sirdal er i dag et moderne bygdesamfunn som er sentralt plassert med kort avstand til ferjeforbindelser og flyplass til kontinentet.

I Sirdal er det natur nok for alle, og selv om området deles med over 4000 hytteeiere er det plass nok til usjenerte naturopplevelser. Området har Sør Norges best utbygde løypenett for langrenn og flere gode alternativ for alpinistene.

a map of a mountain
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841400815739059.

KOM OG SKAP UFORGLEMMELIGE MINNER SAMMEN MED OSS.

a dog and a horse in the snow
Storfornøyd familie

Flott opplevelse for heile familien. Fantastisk vertskap og masse flotte hunder. Inkl 14 små valper. Vi kommer igjen.

– Ivar P. - TripAdvisor
Superkoselig aktivitet :-)

Kjempefin aktivitet! Flink guide som fortalte om hundene og rasen. Rolige og fine hunder som man får kose så mye man vil med :-) Anbefales på det varmeste!

– Aurora W. - Facebook Reviews
a man riding a bike down a dirt road
Husky Adventure

Fantastisk plass for barn og voksne! Utrulig snille hunder og ansatte. Anbefales på det varmeste :-)

– Janne Beth H. - TripAdvisor
icon
Superfornøyd

Fantastisk opplevelse. Ungene var super fornøyd da de fikk prøve og kjøre sleden selv. Hundebesøk med valper og voksne hunder. Rolig hunder som elsket å bli klappet. Været gjorde og sitt til at opplevelsen av folk og dyr var så bra som det kunne bli. Fristet til gjentakelse 😊

– anki_panki_m - TripAdvisor
a couple of people that are standing in the snow
Kos med levende fine hunder

Alt var topp, unntatt været. (Regn). Veldig disiplinerte fine hunder. Godt for alle unger å få lov å kose med snille, trygge hunder. Tusen takk for en kjekk dag.

– Astrid H. - TripAdvisor